پرینت

اعمال قیمت‌های جدید فرآورده‌های لبنی از اول خرداد عضو هیات مدیره صنایع لبنی ایران از اعمال قیمت های جدید فرآورده های لبنی از خرداد ما خبر داد و گفت: افزایش قیمت در فرآورده های لبنی کمتر از 10 درصد خواهد بود.

محمد فربد در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا، در خصوص افزایش قیمت لبنیات در سال جدید، اظهار کرد: قیمت لبنیات همچنان بر اساس آخرین مصوبه شرکت ها تولیدکننده فرآوده های لبنی در کشور محاسبه می شود و هیچگونه افزایش قیمتی صورت نگرفته است.

عضو هیات مدیره صنایع لبنی ایران بیان کرد: البته نرخ جدید فرآورده های لبنی تا پایان اردیبهشت ماه بررسی و اعلام خواهد شد.

فربد تصریح کرد: افزایش قیمت دستمزد در تولید فرآورده های لبنی باید بررسی شود و فرایند قیمت گذاری نیز که مبتنی بر رایزنی با

وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان حمایت است باید طی شود بر همین اساس تا پایان اردیبهشت ماه افزایش قیمت نخواهیم داشت.

وی گفت: قیمت های جدید به احتمال زیاد از خرداد ماه اعمال خواهد شد و این افزایش کمتر از 10 درصد خواهد بود.

 

منبع : خبرگزاری پانا

آخرین به روز رسانی یکشنبه, 18 فروردين 1392 13:41

نوشتن دیدگاه


آمار بازدید سایت

2673415
امروزامروز340
دیروزدیروز941
این هفتهاین هفته4039
این ماهاین ماه33527
آمار کلآمار کل2673415
کاربران وارد شده: 0
مهمان: 54
شما اینجا هستید:   خانه اخبارگزیده اخبار خبرگزاری هااعمال قیمت‌های جدید فرآورده‌های لبنی از اول خرداد

طراحی و اجرا توسط شهرام عطریان