مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور از آغاز طرح ملی پایش گوشت قرمز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
ˈهادی تبراییˈ روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرح با هدف توجه به سلامت غذایی فرآورده های خام دامی و بررسی باقیمانده مواد دارویی مصرفی از سوی دامداران، اجرا می شود.
وی افزود: در این طرح میزان مواد آنتی بیوتیک و مواد دارویی مصرف شده در گوشت قرمز مورد بررسی قرار می گیرد.
وی گفت: در این طرح سازمان دامپزشکی به دنبال حفظ سلامت مردم و توجه به مضرات مواد دارویی باقیمانده در فرآورده های خام دامی است.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشورافزود: از ابتدای امسال تاکنون این طرح در فرآورده های شیر، تخم مرغ و عسل اجرا شده است.
وی گفت: مرحله دوم اجرای طرح پایش برای بررسی باقیمانده دارو، سموم، فلزات و مواد شیمیایی در سایر فرآورده های گوشتی نیز از ابتدای دی امسال آغاز می شود.
وی بیان کرد: تاکنون بررسی باقیمانده دارو ، سموم و فلزات سنگین در گوشت مرغ و ماهی قزل آلا نیز در طرح پایش انجام شده است.
دیدار از کشتارگاه دام و طیور ایوان و منطقه کشتار غیر مجاز مهدی آباد از برنامه های سفر دو روزه مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور به ایلام بود.
منبع : خبرگزاری ایرنا