عضو انجمن تولید کنندگان فرآورده های لبنی در خصوص محدویت های صادراتی گفت: با تعاریف معین از نقش ارز مرجع در صنعت لبنیات تولید کنندگان فرآورده های لبنی خواستار کاهش تعرفه صادرات از 30به 5درصد شده اند که در کمیته تعیین کالاهای ممنوعه صادراتی در دست بررسی است .
محمد فربد در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی پانا اظهار کرد: شرکت های تولیدی برای کسب بازارهای صادراتی سال ها زحمت کشیده اند و صادرات نباید به راحتی محدود و متوقف شود چون به سرعت با تولیدات سایر کشورها جایگزین می شود .
فربد خاطرنشان کرد: حذف بازار کشوری مانند عراق که ایران سهم مناسبی از صادرات فرآورده های لبنی به آن را دارد موجب می شود تا کشوری مانند ترکیه به سرعت جایگزین ایران شود .
وی ادامه داد: شرکت های تولیدی برای کسب بازارهای صادراتی سال ها زحمت کشیده اند و صادرات نباید به راحتی محدود و متوقف شود چون به سرعت با تولیدات سایر کشورها جایگزین می شود .
فربد اظهارکرد: مسوولان وزارت صنعت پس از مذاکرات متعدد پذیرفته اند که با اخذ تعرفه مانع صادرات فرآورده های لبنی نشوند .
فرید با بیان اینکه درخواست مکتوب تولید کنندگان فرآورده های لبنی اخذ تعرفه 5درصد از صادرات این فرآورده ها بوده است ،اظهار کرد: سهم ارز مرجع در قیمت تمام شده کالاهای لبنی بسیار ناچیزاست و درخواست تولید کنندگان فرآورده های لبنی این است که تعرفه صادرات این فرآورده ها بیش از 5درصد نباشد .
عضو انجمن تولید کنندگان فرآورده های لبنی بیان کرد: حدود 10درصد از تولیدات لبنی کشور صادر می شود و نظر دولت براخذ تعرفه 30درصدی به صادرات این فرآورده ها بوده که تولید کنندگان خواستار کاهش آن به 5درصد شده اند .
فربد خاطرنشان کرد: کمیته ویژه تعیین کالاهای ممنوعه صادراتی در خصوص کاهش تعرفه صادرات فرآورده های لبنی از 30 به 5درصد تصمیم گیری خواهد کرد.
وی ادامه داد: با تعاریف معین از نقش ارز مرجع در صنعت لبنیات تولید کنندگان فرآورده های لبنی خواستار کاهش تعرفه صادرات از 30به 5درصد شده اند که در کمیته تعیین کالاهای ممنوعه صادراتی در دست بررسی است .
منبع : خبرگزاری پانا