پرینت

شرکت شل 1.4 ميليارد دلار غلات به ايران مي دهديک شرکت نفتي اروپايي قصد دارد براي پرداخت بدهي نفتي 1.4 ميليارد دلاري خود به ايران از تهاتر آن با غلات استفاده کند.
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از رويترز، شرکت انگليسي-هلندي رويال داچ شل قصد دارد براي تسويه بدهي يک ميليارد و 400 ميليون دلاري خود به ايران از صادرات غلات به ايران استفاده کند. اين شرکت با خريد مغادير قابل توجهي غلات از يک شرکت بزرگ آمريکايي موسوم به کارگيل، قصد دارد تحريم هاي غرب عليه ايران را دور بزند و از طريق صادرات غلات به ايران، بدهي سنگين خود را تسويه کند تا از افزايش بهره آن جلوگيري نمايد.
گفتني است که دارو و غذا شامل تحريم هاي اقتصادي غرب عليه ايران نمي شوند و مسئولان رويال داچ شل در حال رايزني با دولت انگليس، هلند و آمريکا براي کسب مجوزهاي لازم جهت انجام اين تهاتر هستند.
گفته مي شود 1.4 ميليارد دلار غلات معادل 80 درصد از نياز سالانه ايران به اين محصولات را تامين خواهد کرد.

منبع : خبرگزاری موج

آخرین به روز رسانی یکشنبه, 07 آبان 1391 08:36

نوشتن دیدگاه


آمار بازدید سایت

2672114
امروزامروز657
دیروزدیروز645
این هفتهاین هفته2738
این ماهاین ماه32226
آمار کلآمار کل2672114
کاربران وارد شده: 0
مهمان: 30
شما اینجا هستید:   خانه اخبارگزیده اخبار خبرگزاری هاشرکت شل 1.4 ميليارد دلار غلات به ايران مي دهد

طراحی و اجرا توسط شهرام عطریان