رئيس سازمان دامپزشکي کشور گفت: داروي مرغوب به اندازه کافي به کشور وارد شده است و کمبود دارد نداريم.
دکتر مهدي خلج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري موج، گفت: سازمان دامپزشکي آماده است تا صحبت ها و مشکلات توليد کنندگان محصولات دامي در مورد دارو را بشنود و درب سازمان به روي ايشان باز است.
وي ادامه داد: بنده به عنوان رييس سازمان دامپزشکي کشور، اين سخن آقايان که اعلام مي کنند داروي مرغوب در بازار وجود ندارد و ما مجبوريم از داروي تقلبي استفاده کنيم را قبول ندارم.
رييس سازمان دامپزشکي کشور با اشاره به اين مطلب که داروهاي مجاز و مرغوب به اندازه کافي از خارج کشور وارد شده است، تصريح کرد: توليد کنندگان عسل هم از داروهاي خارجي مرغوب و هم از توليدات داخلي مي توانند استفاده کنند.
وي افزود: از ابتداي سال 93 تا کنون توانسته ايم در توليد برخي دارو ها از جمله در بخش زنبور، به موفقيت هاي خوبي دست پيدا کنيم و به طور مثال توانستيم بيماري واروسيت که يک آفت مهم زنبور است را با يک داروي گياهي درمان کنيم.
خلج تاکيد کرد: توقع ما از توليد کنندگان عسل کشور اين است که اولا حتي اگر داروي تقلبي در بازار وجود دارد، به بهانه ارزان بودن از آن استفاده نکنند زيرا داروي مجاز و مرغوب به اندازه کافي وجود دارد و در ثاني زماني که با داروهاي غير مجاز و تقلبي روبه رو مي شوند، به ادارات دامپزشکي خبر دهند.
وي با اشاره به نقش مهم اطلاع رساني به موقع براي حل مشکل داروهاي غيرمجاز، گفت: اگر ادارت دامپزشکي در کل کشور به موقع از وجود داروي غير مجاز و تقلبي با خبر شوند، به سرعت نسب به جمع آوري آن اقدام خواهند کرد
رييس سازمان دامپزشکي کشور با اشاره به اين مطلب که توليد کننده نبايد داروي غير مجاز و تاييد نشده توسط مراجع ذي ربط را حتي اگر به صورت رايگان باشد را مصرف کند، خاطرنشان کرد: داروهاي مجاز و مرغوب گران هستند و داروهاي تقلبي ارزان اما چيزي که مهم است اينکه مطمئنا هيچ ارزاني بي دليل نيست.
وي ادامه داد: استفاده از داروهاي نامرغوب هم براي زنبور و توليد کننده و هم براي عسل و مصرف کننده داراي مخاطراتي است بنابراين سازمان دامپزشکي کشور پايش و مراقبت خوبي را براي اين مهم آغاز کرده است و از اين پس هر فرآورده اي که داراي باقي مانده داروهاي زنبور عسل باشد، ضبط خواهد شد.
اين مقام مسؤول در پاسخ به اين سوال که آيا بر تمام توليدات صنعت زنبورداري نظارت مي کنيد يا نه؟ گفت: 100 درصد نظارت وجود دارد اما چشم تيزبين ما توليدکنندگان هستند و آنها مي توانند با خريد و استفاده از داروهاي تاييد شده، کمک شاياني به حذف مشکلات احتمالي اين بخش کنند.
خلج تاکيد کرد: اگر خود توليد کنندگان به هر دليلي به دنبال خريد و مصرف داروي غيرمجاز باشد، کاري از دست ما بر نمي آيد.
منبع: خبرگزاری موج