پرینت

کاهش چهار درصدی قیمت گوشت گوسفندیرئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت گوشت گوسفندی ممتاز درجه یک و بدون دمبه در یکماه اخیر حدود ۴درصد کاهش قیمت داشت.
علی‌اصغر ملکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: قیمت گوشت در یک ماه اخیر حدود 4 درصد کاهش داشته و به 26500 هزار تا 27 هزار تومان رسیده است.
وی با بیان اینکه یکی از دلایل کاهش این قیمت هوای گرم است، گفت: با توجه به این که مردم معمولا در چند روز ابتدای ماه رمضان خریدهای خود را انجام می‌دهند و پس از آن خرید کاهش می‌یابد و به دنبال آن قیمت‌ها نیز کاهش یافت.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تهران، موضوع تنش در عراق را از دیگر عوامل این کاهش قیمت دانست و ابراز کرد: به دلیل تنش‌هایی که در عراق شاهدیم، خروج و قاچاق دام کاهش یافته و همین موضوع باعث کاهش قیمت گوشت شد.
وی با بیان اینکه ‌در حال حاضر فصل دام است گفت: به مسئولان تاکید می‌کنم که باید از همین امروز به فکر تامین نهاده‌های دامی برای شش ماهه دوم سال باشند چون از اواخر تابستان و اوایل پاییز دامدار دامش را به روستا و جایگاه‌های مخصوص به خود می‌برد بنابراین نیاز به نهاده‌های دامی دارد.
ملکی تصریح کرد: با برنامه ریزی مناسب می‌توانیم از افزایش قیمت گوشت در شش ماهه دوم سال جلوگیری کنیم.
وی یادآور شد: در صورت نیاز، گوشت گوساله مصرفی بیشتر از کشور برزیل و گوشت صنعتی از کشور هندوستان وارد می‌شود.

 

منبع: همشهری آنلاین

آخرین به روز رسانی شنبه, 28 تیر 1393 23:19

نوشتن دیدگاه


آمار بازدید سایت

2678746
امروزامروز708
دیروزدیروز1643
این هفتهاین هفته3598
این ماهاین ماه2351
آمار کلآمار کل2678746
کاربران وارد شده: 0
مهمان: 9
شما اینجا هستید:   خانه اخبارگزیده اخبار خبرگزاری هاکاهش چهار درصدی قیمت گوشت گوسفندی

طراحی و اجرا توسط شهرام عطریان