پرینت

مدیر عامل شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشور با تاکید بر اینکه، گوشت های وارداتی آلوده نیستند گفت: تمامی مراحل واردات گوشت از کشور مبداء تا مقصد توسط کارشناسان بهداشتی سازمان دامپزشکی ایران مورد نظارت مستمر قرار دارد و هیچ نوع گوشت آلودهای وارد کشور نمی شود.

 گوشت های وارداتی آلوده نیستبه گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمد موسوی روز سه شنبه در نشستی خبری افزود: گوشت های وارداتی طبق ضوابط استاندارد و با در نظر گرفتن نحوه تولید دام، کشتار، سن دام و وضعیت بهداشتی کشتارگاه ها و کارخانه های بسته بندی کشور مبداء خریداری و وارد کشور می شود و هیچ جای نگرانی برای مصرف آن وجود ندارد.

وی با بیان این که، حدود 10 درصد گوشت مورد نیاز کشور از برزیل، هندوستان و استرالیا وارد می شود که از لحاظ بهداشتی سالم هستند گفت: تنها یک تا 1.5 درصد از فراورده های گوشتی از لحاظ کیفیت با استانداردهای جهانی فاصله دارد و آن هم به میزان مصرف سویا و گوشت بستگی دارد.

موسوی در خصوص تامین مواد اولیه و ماشین آلات صنایع فرآورده های گوشتی افزود: در گذشته تمامی مواد اولیه و ماشین آلات صنایع فرآورده های گوشتی از خارج تامین و وارد کشور می شد، اما خوشبختانه امروز 90 درصد محصولات این بخش در داخل کشور تولید و تامین می شود.

وی افزود: واردات گوشت در سال 90 ، 200 هزار تن، سال 91، 160 هزار تن و سال 92، حدود 120 هزار تن بوده است که این ارقام کاهش واردات طی این سالها را نشان می دهد.

وی با تاکید بر اینکه صنایع فرآورده های گوشتی به 200 هزار تن گوشت نیاز دارند گفت: سرانه مصرف فراورده های گوشتی ایران سالانه پنج کیلوگرم است، در حالی که سرانه مصرف فراورده های گوشتی ترکیه 22 کیلوگرم می باشد.

منبع: خبرگزاری  ایرنا

آخرین به روز رسانی چهارشنبه, 14 اسفند 1392 07:09

نوشتن دیدگاه


آمار بازدید سایت

2673522
امروزامروز447
دیروزدیروز941
این هفتهاین هفته4146
این ماهاین ماه33634
آمار کلآمار کل2673522
کاربران وارد شده: 0
مهمان: 52
شما اینجا هستید:   خانه اخبارگزیده اخبار خبرگزاری هاگوشت های وارداتی آلوده نیست

طراحی و اجرا توسط شهرام عطریان