پرینت

کاهش بهای سویا وافزایش قیمت های ذرت و گندم در بورس شیکاگونرخ پیش فروش سویا برای نخستین بار در چهار روز گذشته کاهش یافت ، زیرا انتظار می رود افت تولید سویای آمریکا از میزان فرآوری تولیدات آن بکاهد وبر میزان واردات آن از آمریکای جنوبی افزوده شود.

فعالیت های فرآوری سویا در آمریکا در ماه مارس نسبت به زمان مشابه سال قبل ، 5/2 درصد کاهش  یافته است.
از سوی دیگر ، تولید سویای کشورهای برزیل ، آرژانتین ، پاراگوئه ، اروگوئه و بولیوی در سال جاری مجموعا به رقم بی سابقه 8/148 میلیون تن خواهد رسید.
نرخ پیش فروش سویا برای تحویل در ژوئیه در بورس شیکاگو با نیم درصد کاهش به هر بوشل 825/13 دلار رسید که به این ترتیب رشد 2/0 در صدی هفتگی آن ، از دست رفت.
در همین حال ، نرخ پیش فروش ذرت برای تحویل در ژوئیه در بورس شیکاگو با نیم درصد افزایش بـــــــــه هر بوشل 33/6 دلار رسید.
نرخ پیش فروش گندم در بورس شیکاگو برای تحویل در ماه ژوئیه  با 7/0 در صد افزایش بــــــه هر بـــــــوشل 115/7 دلار ترقی کرد ، در هفته ای که گذشت 1/1 درصد از بهای گندم کاسته شده بود.

 

منبع : فود پرس

آخرین به روز رسانی دوشنبه, 02 ارديبهشت 1392 18:56

نوشتن دیدگاه


آمار بازدید سایت

2673415
امروزامروز340
دیروزدیروز941
این هفتهاین هفته4039
این ماهاین ماه33527
آمار کلآمار کل2673415
کاربران وارد شده: 0
مهمان: 70
شما اینجا هستید:   خانه اخبارگزیده اخبار خبرگزاری هاکاهش بهای سویا وافزایش قیمت های ذرت و گندم در بورس شیکاگو

طراحی و اجرا توسط شهرام عطریان